ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τι γράφουν στα πρωτοσέλιδά τους την Παρασκευή 16/04

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: Τι γράφουν στα πρωτοσέλιδά τους την Παρασκευή 16/04

Θέματα που αφορούν το εμβολιαστικό πλάνο της Κυβέρνησης, οι συνεχιζόμενες συγκρούσεις για τα χρυσά διαβατήρια, το Κυπριακό ενόψει Γενεύης, η συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου και η αντιπαράθεση των δύο μπροστά στις κάμερες, το νέο ρεκόρ θανάτων από COVID χθες στην Κύπρο και η κατάσταση στα νοσοκομεία και η απόφαση για μη κλείσιμο των σχολείων όπως όλα δείχνουν, κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα.

 
Η «Αλήθεια» στεγάζει το κύριό της θέμα κάτω από τον τίτλο «6 θάνατοι και 690 κρούσματα!» και γράφει ότι χειροτερεύει η επιδημιολογική εικόνα, ενώ έπεσε και η Πύλη Εμβολιασμού. Αλλού γράφει για αντιπαράθεση σε όλα στη συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου στην Άγκυρα. Η «Α» σε άλλο ρεπορτάζ γράφει για κεραυνούς Εισαγγελέα κατά του Ελεγκτή και του Προέδρου του ΔΗΚΟ στη Βουλή, με αφορμή τα χρυσά διαβατήρια.
 
«Σύγκρουση στην Άγκυρα λίγο πριν την πενταμερή» τιτλοφορεί το κύριό του θέμα ο «Πολίτης» και αναφέρει ότι Δένδιας και Τσαβούσογλου ξέχασαν τη διπλωματική γλώσσα και αντάλλαξαν «φιλοφρονήσεις». Αλλού γράφει ότι ξεφεύγει επικίνδυνα η κατάσταση με τον κορωνοϊό και χθες ανακοινώθηκαν 6 θάνατοι και 690 περιστατικά. Ο «Π» σε άλλο θέμα αναφέρεται σε έρευνα για την κατάσταση των κυπριακών νοικοκυριών και την επιβίωσή τους.
 
Με τίτλο στο κύριό του θέμα «Έκαναν τα σχολεία ανάστατα» ο «Φιλελεύθερος» αναφέρει ότι συζητούσαν όλη μέρα για κλείσιμο δημοτικών και νηπιαγωγείων και το βράδυ το έληξαν σιωπηρά. Αλλού αναφέρει για στραβά και ανάποδα στα κορωνοπρόστιμα με καταγγελία και γριούλας για μάσκα κάτω από τη μύτη. Ο «Φ» σε άλλο θέμα γράφει ότι σύμφωνα με έρευνα, ένας στους δύο πολίτες είδε τα εισοδήματά του να μειώνονται.
 
Η «Χαραυγή στεγάζει το κύριό της θέμα κάτω από τον τίτλο «Γ. Εισαγγελέας: Μακάρι να δίναμε και άλλα ‘χρυσά’ διαβατήρια» και γράφει για  πλήρη κάλυψη στην κυβέρνηση ΔΗΣΥ για δεκάδες πολιτογραφήσεις που δεν πληρούσαν τα κριτήρια. Σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρεται σε σκηνικό ανοργανωσιάς και σύγχυσης την ώρα που αργούν οι εμβολιασμοί. Η «Χ» αναφέρει αλλού ότι διώκεται πειθαρχικά ο υπεύθυνος κράτησης στη Μενόγεια γιατί παρέχει βοήθεια ως άνθρωπος στους κρατούμενους.
 
Η αγγλόγλωσση ‘’Cyprus Mail’’ τιτλοφορεί το κύριό της θέμα «Ανοσία αγέλης ως τέλος Ιουνίου» και αναφέρεται σε δηλώσεις του Υπουργού Υγείας για τους εμβολιασμούς την ώρα που το Υπουργικό έλαβε χθες το ΑstraZeneca. Αλλού αναφέρει ότι οι παραγωγοί της ταινίας Jiu Jitsu ετοιμάζονται να φύγουν από την Κύπρο μετά την τραγική αποτυχία της μη καταβολής πληρωμών, που καθιστούν δύσκολη την παραγωγή 2ης ταινίας από τον Δημήτρη Λογοθέτη. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στην αντιπαράθεση Δένδια-Τσαβούσογλου στην Άγκυρα.
 
Η εβδομαδιαία «Γνώμη» με τίτλο «Εκτός ελέγχου η κατάσταση με την πανδημία» γράφει στο κύριό της θέμα για ασήκωτες ευθύνες της Κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ με τους χειρισμούς τους. Αλλού αναφέρεται σε προκλήσεις εργοδοτών κατά υπαλλήλων. Η «Γ» αλλού προβάλλει τις κινητοποιήσεις για κατάργηση του άδικου πέναλτι των 12% στις συντάξεις.
 
Το εβδομαδιαίο «Ποντίκι» τιτλοφορεί το κύριό του θέμα «Νοσταλγοί του 2004» και γράφει ότι οι γνωστοί υποστηρικτές της λύσης made in the UK προκαλούν ατμόσφαιρα τρομοκρατίας στο Κυπριακό. Αλλού αναφέρεται σε σύγχυση και εφησυχασμό για την πανδημία. Το «Π» αλλού προβάλλει τις συζητήσεις ΕΜΑ-Μόσχας για το εμβόλιο Sputnik.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top