ΑρχικήΑστυνομικό ΡεπορτάζΑναζητούν Απολλωνίστες από τους χθεσινούς πανηγυρισμούς – Χωρίς μάσκες και αποστάσεις την ώρα που τα κρούσματα αγγίζουν τα 900 - BINTEO
Αναζητούν Απολλωνίστες από τους χθεσινούς πανηγυρισμούς – Χωρίς μάσκες και αποστάσεις την ώρα που τα κρούσματα αγγίζουν τα 900 - BINTEO
19.04.2021 - 10:45
Δεν βάζουμε μυαλό και δεν συμμορφωνόμαστε ακόμη και με τις ανακοινώσεις των νέων θετικών κρουσμάτων που αγγίζουν το ‘κόκκινο’ και τους θανάτους ολοένα να αυξάνονται.
Νέες ενέργειες πολιτών φέρνουν μεγάλες ανησυχίες καθώς χθες Κυριακή 18 Απριλίου οπαδοί του Απόλλωνα ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγύριζαν την νίκη τους επί της ΑΕΛ.
Όπως διαφαίνεται και στα video που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οπαδοί βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλο πανηγυρίζοντας, ενώ δεν φοράνε ούτε τις προστατευτικές μάσκες όπως προνοεί το διάταγμα.
Οι Αρχές έχουν ορίσει ανακριτική ομάδα στην ΑΔΕ Λεμεσού, όπου θα θέσουν στο μικροσκόπιο τα βίντεο με τα πρόσωπα που πανηγυρίζουν έτσι ώστε να προχωρήσουν σε αναγνώριση τους και στη συνέχεια να τους εκδώσουν εξώδικα για παραβίαση του περί Λοιμοκάθαρσης νόμου.
Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.