Σε λειτουργία από σήμερα η κινητή μονάδας αφαλάτωσης στα Πότιμα - Πόσα κυβικά μέτρα νερού θα παράγει
Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα Δευτέρα η κινητή μονάδα αφαλάτωσης στην περιοχή Πότιμα για την παροχή πόσιμου νερού.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 16:00 χθές 10/5) υπήρξε ανταπόκριση των Πυροσβεστικών Σταθμών Λάρνακας με 3 πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε 300 πάλες σανού κοντά σε φάρμα στην κτηνοτροφική περιοχή Αραδίππου. Ζώα και υποστατικά έτυχαν πυροσβεστικής κάλυψης χώρις να υπάρξει κίνδυνος.
Η κατάσβεση υποστηριζόταν και από πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών, 2 εκσκαφείς και ένα τηλεσκοπικό ανυψωτικό μηχάνημα. Μέρος των δυνάμεων πυρόσβεσης εργάστηκε καθόλη τη διάρκεια της νύχτας με τους εκσκαφείς για μετακινηση των πάλων μέχρι τον πλήρη έλεγχο της πυρκαγιάς.
Παραμένει στο χώρο πυροσβεστικό όχημα σε επιφυλακή. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 43 περιστατικά,20 πυρκαγιές και 23 ειδικές εξυπηρετήσεις.
— Andreas Kettis (@akettis) May 11, 2025
Στις 16:00 εχθές ανταπόκριση των Πυροσβεστικών Σταθμών Λάρνακας με 3 πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε 300 πάλες σανού κοντά σε φάρμα στην κτηνοτροφική ➡️
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις