ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα μέτρα την περίοδο του Πάσχα στο επίκεντρο των πρωτοσέλιδων σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα μέτρα την περίοδο του Πάσχα στο επίκεντρο των πρωτοσέλιδων σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου

Η κατάσταση στα νοσοκομεία και τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού και τα μέτρα την περίοδο του Πάσχα, η πορεία των εμβολιασμών και η πενταμερής της Γενεύης είναι τα βασικά θέματα στα πρωτοσέλιδα του Τύπου σήμερα.

Προβάλλονται επίσης οι έρευνες για το φόνο στο Μενεού, οι εκστρατείες για τις λαμπρατζιές και το πως θα γίνει η ψηφοφορία για κρούσματα στις βουλευτικές του Μαΐου.

Η «Αλήθεια» στο κύριο της θέμα με τίτλο «50 πιστοί εντός εκκλησίας και οι υπόλοιποι στο προαύλιο», γράφει ότι ειδικές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Μεγάλο Σάββατο, ώστε να μπορέσουν οι πιστοί να παρακολουθήσουν τη λειτουργία της Ανάστασης. Αλλού γράφει ότι τέρμα στη φημολογία ότι ο ίδιος συζήτησε με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών και για λύση δύο κρατών, έβαλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η Αστυνομία ξετυλίγει το κουβάρι της δολοφονίας «Μαριούθκια».
 
Ο «Πολίτης» κάτω από τον τίτλο «Προβληματική η delivery κάλπη μόνο για κρούσματα Covid» γράφει στο κύριο της θέμα ότι πονοκέφαλος για τους αρμοδίους αποτελεί η ομαλή έκβαση της διαδικασίας σε περίπτωση μεγάλου αριθμού κρουσμάτων, ενώ οι κρατικές υπηρεσίες αναμένουν τα σχετικά πρωτόκολλα που επεξεργάζεται το Υπουργείο Υγείας. Σε άλλο θέμα γράφει ότι το επικρατέστερο σενάριο της δολοφονίας του «Μαριούθκια» ήταν η αποτροπή της κατάθεσής του στο Κακουργιοδικείο για σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών. Αλλού γράφει ότι όλο και χειροτερεύει η επιδημιολογική κατάσταση με τα νέα περιστατικά να πλησιάζουν το φράγμα των 1.000 ημερησίως.

Ο "Φιλελεύθερος" με τίτλο στο κύριό του θέμα "Καθοριστικά τετ-α-τετ" αναφέρει ότι στις κατ` ιδίαν συναντήσεις του Αντόνιο Γκουτέρες θα κριθεί η τύχη της πενταμερούς και ότι τη 2η μέρα θα γίνει η συνάντηση Αναστασιάδη-Τατάρ. Αλλού αναφέρει ότι οι δράστες γνώριζαν τις κινήσεις του "Μαριούθκια" και τον εκτέλεσαν με γκαγκστερικό τρόπο. Επίσης αναφορά γίνεται στη μάχη των λαμπρατζιών ενόψει Πάσχα και στα μέτρα που λαμβάνουν οι Δήμοι.

"Δύσκολες ώρες... με υπερπλήρη νοσοκομεία" είναι ο τίτλος του κυρίου θέματος της "Χαραυγής" που γράφει ότι ανησυχεί η εικόνα αλλά δεν αυστηροποιούνται τα μέτρα και ότι γίνονται αλά καρτ παραπομπές στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια. Αλλού προβάλλει επισκέψεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ σε εργοτάξια. Επίσης προβάλλει την συνεδρίαση σήμερα στη Βουλή για τις κρατικές εγγυήσεις και τις τροπολογίες στο τραπέζι.
 
H αγγλόφωνη «Cyprus Mail» υπό τον τίτλο «Νέο ρεκόρ στα περιστατικά καθώς εξετάζονται αλλαγές για το Πάσχα», γράφει στο κύριο της θέμα ότι στα 941 ανήλθαν τα νέα κρούσματα την Τρίτη στην Κύπρο, καθώς εξετάζονται αλλαγές στα μέτρα που αφορούν στον εκκλησιασμό το Πάσχα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η «γκανγκστερική» δολοφονία του Μάριου Γεωργίου ενδεχομένως να έγινε λόγω εξόφλησης λογαριασμών. Αλλού γράφει ότι μη κυβερνητική οργάνωση εκφράζει ανησυχία για την αύξηση των παγιδεύσεων πουλιών.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top