Στο 100% της πληρότητας το ΓΝ Αμμοχώστου - Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες

Στο 100% της πληρότητας το ΓΝ Αμμοχώστου - Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες

Στο 100% της πληρότητάς του έφτασε σήμερα, Πέμπτη 22 Απριλίου, το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, αφού νοσηλεύονται 75 ασθενείς με κορωνοϊό.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα σε δύο μέρες που το Νοσοκομείο είναι πλήρες, αφού 75 ασθενείς νοσηλεύονταν και την Τρίτη 20 Απριλίου.
 
Από τους 75 ασθενείς, οι 6 βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, της οποίας η πληρότητα ανέρχεται στις δέκα κλίνες.
 
Σήμερα 12 άτομα που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο είναι κλινήρη.
 
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονται σε θάλαμο Covid-19, συνολικά 47 ασθενείς με κορωνοϊό.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 77 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE