Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού - Για αυτές τις ηλικίες είναι διαθέσιμη

Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού - Για αυτές τις ηλικίες είναι διαθέσιμη

Άνοιξε στις 07:30 το πρωί η Πύλη Εμβολιασμού για τα άτομα ηλικίας 43 και 44 ετών, η οποία θα είναι ανοικτή μέχρι και τις 20:00 το βράδυ. 

Οι εμβολιασμοί θα διενεργούνται σε Εμβολιαστικά Κέντρα που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες. Την ερχόμενη εβδομάδα, η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει επίσης για άλλες ηλικιακές ομάδες και περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους Προσωπικούς Ιατρούς, ώστε να τους παραχωρηθούν εμβόλια της AstraZeneca για τον εμβολιασμό των δικαιούχων τους, 30 ετών και άνω. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE