Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού - Για αυτές τις ηλικίες είναι διαθέσιμη

Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού - Για αυτές τις ηλικίες είναι διαθέσιμη

Άνοιξε στις 07:30 το πρωί η Πύλη Εμβολιασμού για τα άτομα ηλικίας 43 και 44 ετών, η οποία θα είναι ανοικτή μέχρι και τις 20:00 το βράδυ. 

Οι εμβολιασμοί θα διενεργούνται σε Εμβολιαστικά Κέντρα που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες. Την ερχόμενη εβδομάδα, η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει επίσης για άλλες ηλικιακές ομάδες και περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους Προσωπικούς Ιατρούς, ώστε να τους παραχωρηθούν εμβόλια της AstraZeneca για τον εμβολιασμό των δικαιούχων τους, 30 ετών και άνω. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.