Μήνυση κατά της AstraΖeneca κατέθεσε η Ε.Ε.

Μήνυση κατά της AstraΖeneca κατέθεσε η Ε.Ε.

Μήνυση κατά της AstraZeneca για τις καθυστερήσεις στην παράδοση των εμβολίων, που ορίζονται βάσει συμβολαίου, κατέθεσε η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η επιλογή της νομικής οδού από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της AstraZeneca  έγινε  επειδή  η εταιρεία σεβάστηκε το συμβόλαιό της για την παράδοση εμβολίων κατά της COVID-19 και διότι δεν είχε ένα «αξιόπιστο» σχέδιο για να εξασφαλίσει τις παραδόσεις βάσει προγράμματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE