BUSINESS NEWS

Primetel: 15 χρόνια ασταμάτητης επικοινωνίας με έκπτωση έως 40% στα νέα προγράμματα Giga Smart

Primetel: 15 χρόνια ασταμάτητης επικοινωνίας  με έκπτωση έως 40% στα νέα προγράμματα Giga Smart

Γενέθλια με πολλές εκπλήξεις και έξυπνες προσφορές

Η Primetel συμπληρώνει 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας και το γιορτάζει προσφέροντας νέα ανταγωνιστικά προγράμματα επικοινωνίας σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.


Πιστή στη δέσμευσή της για ποιοτική επικοινωνία με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους, η εται-ρεία παρέχει μια σειρά επιλογών που καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες και καλεί τους καταναλωτές να κάνουν την επικοινωνία τους πιο Smart και πιο οικονομική από ποτέ!
Νέα προγράμματα Giga Smart με έκπτωση έως 40%


Τα νέα προγράμματα κινητής Giga Smart αποτελούν την πιο έξυπνη value for money επιλογή. Πα-ρέχουν περισσότερη έως και απεριόριστη ομιλία και περισσότερα δεδομένα για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τον κόσμο του Internet πιο ελεύθερα και οικονομικά.
Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 15 χρόνια, προσφέρονται σε προνομιακές τιμές με μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν ακόμη και 40% για ένα ολόκληρο χρόνο. Επιπλέον, είναι προσαρμοσμέ-να στις ανάγκες κάθε συνδρομητή αφού ξεκινούν από μόλις €4.79 για το πρόγραμμα Giga Smart S και φτάνουν τα €22.99 στο Giga Smart XL με απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα SMS και 8GB mo-bile Internet.

Απεριόριστα δεδομένα στο κινητό με Giga Unlimited
Οι συνδρομητές της Primetel που δεν θέλουν κανένα περιορισμό επιλέγουν τα νέα προγράμματα κινητής Giga Unlimited! Έτσι μπορούν να σερφάρουν, να μιλούν, να στέλνουν, να παίζουν, να πο-στάρουν, να ανεβάζουν και να κατεβάζουν ασταμάτητα από μόνο €29,90 το μήνα. Απολαμβάνουν ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται το περιεχόμενο που επιθυμούν, όπως βίντεο, ταινίες, τη-λεοπτικές σειρές, gaming, πλοήγηση στο Internet, ξένοιαστα, χωρίς το άγχος των επιπλέον χρεώ-σεων!


Ακόμη υψηλότερες ταχύτητες Internet στο σπίτι με νέες μειωμένες τιμές!
Οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν Internet από €21.99/μήνα, αλλά και να συνδυάσουν Internet με όλο το κυπριακό Πρωτάθλημα και Κύπελλο από μόνο €39.90/ μήνα!


Το δίκτυο Fiber, είναι διαθέσιμο σε όλα τα κέντρα των πόλεων και επεκτείνεται συνεχώς, προ-σφέροντας σύνδεση 100Mbps με μόνο €29.99 το μήνα!
Επιπλέον, η Primetel στηρίζει τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, παρέχοντας έκπτωση 50% στην υπηρεσία internet για όλο το 2021!

Smartphone με €0 αρχικά
Όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι πελάτες που θα συνδεθούν με τα προγράμματα κινητής Giga Smart ή Giga Unlimited μπορούν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους smartphone με €0 αρχικά, μέσα από μια εκτεταμένη γκάμα επιλογών σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Tablet με €5 και smartphone με €1 επιπλέον/μήνα
Αντίστοιχα με σύνδεση στα προγράμματα Giga Unlimited ή Giga Smart, οι συνδρομητές έχουν την επιλογή να αποκτήσουν 4πύρηνο 4G Tablet Alcatel 3T 32GB με μόνο €5 επιπλέον στο μηνιαίο πά-γιο ή Smartphone Alcatel 1SE 32GB με 8πύρηνο επεξεργαστή, μεγάλη οθόνη 6,22” HD, τριπλή κά-μερα και μπαταρία 4000mAh με μόνο €1/μήνα επιπλέον.


Ακουστικά ASUS TUF αξίας €89
Όλοι όσοι συνδεθούν σε ένα από τα προγράμματα κινητής μέσω της ιστοσελίδας της Primetel ή της εφαρμογής MyPrimetel App, παίρνουν δωρεάν τα gaming ακουστικά ASUS TUF H3 αξίας €89 για να απολαμβάνουν την απόλυτη ηχητική εμπειρία. Μια ιδανική λύση για τηλεργασία, τηλεκ-παίδευση και ασταμάτητο Online gaming.

Μάθε περισσότερα στο primetel.com.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 8 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφίαΑναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top