Φρίκη στην Κίνα: Μπήκε σε νηπιαγωγείο, σκότωσε 2 παιδιά και τραυμάτισε άλλα 16

Φρίκη στην Κίνα: Μπήκε σε νηπιαγωγείο, σκότωσε 2 παιδιά και τραυμάτισε άλλα 16

Ενα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Κίνα, όπου ένας άνδρας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μπήκε σε νηπιαγωγείο στην πόλη Μπέιλιου και σκότωσε δύο παιδιά, ενώ τραυμάτισε άλλα 16 με μαχαίρι.

Ο δράστης της αποτρόπαιης επίθεσης συνελήφθη και διενεργείται έρευνα για τα αίτια της άνανδρης επίθεσης στα μικρά παιδάκια.

Οι επιθέσεις με μαχαίρια είναι συχνές στην Κίνα, όπου η κατοχή πυροβόλων όπλων ελέγχεται πολύ αυστηρά από τις Αρχές.Το 2018, καταδικάστηκε σε θάνατο ένας άνδρας, που είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε σχολείο, είχε σκοτώσει εννιά παιδιά και είχε τραυματίσει άλλα 11 στο βόρειο τμήμα της χώρας. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, 14 από τα τραυματισμένα παιδιά χρειάστηκαν ιατρικές φροντίδες. Δύο υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Το 2018, καταδικάστηκε σε θάνατο ένας άνδρας, που είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε σχολείο, είχε σκοτώσει εννιά παιδιά και είχε τραυματίσει άλλα 11 στο βόρειο τμήμα της χώρας. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, 14 από τα τραυματισμένα παιδιά χρειάστηκαν ιατρικές φροντίδες. Δύο υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν βίντεο και εικόνες από τα τραυματισμένα και τα δολοφονημένα παιδάκια, αλλά και του δράστη, ο οποίος οδηγείται σιδηροδέσμιος στο τμήμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE