Φρίκη στην Κίνα: Μπήκε σε νηπιαγωγείο, σκότωσε 2 παιδιά και τραυμάτισε άλλα 16

Φρίκη στην Κίνα: Μπήκε σε νηπιαγωγείο, σκότωσε 2 παιδιά και τραυμάτισε άλλα 16

Ενα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Κίνα, όπου ένας άνδρας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μπήκε σε νηπιαγωγείο στην πόλη Μπέιλιου και σκότωσε δύο παιδιά, ενώ τραυμάτισε άλλα 16 με μαχαίρι.

Ο δράστης της αποτρόπαιης επίθεσης συνελήφθη και διενεργείται έρευνα για τα αίτια της άνανδρης επίθεσης στα μικρά παιδάκια.

Οι επιθέσεις με μαχαίρια είναι συχνές στην Κίνα, όπου η κατοχή πυροβόλων όπλων ελέγχεται πολύ αυστηρά από τις Αρχές.Το 2018, καταδικάστηκε σε θάνατο ένας άνδρας, που είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε σχολείο, είχε σκοτώσει εννιά παιδιά και είχε τραυματίσει άλλα 11 στο βόρειο τμήμα της χώρας. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, 14 από τα τραυματισμένα παιδιά χρειάστηκαν ιατρικές φροντίδες. Δύο υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Το 2018, καταδικάστηκε σε θάνατο ένας άνδρας, που είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε σχολείο, είχε σκοτώσει εννιά παιδιά και είχε τραυματίσει άλλα 11 στο βόρειο τμήμα της χώρας. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, 14 από τα τραυματισμένα παιδιά χρειάστηκαν ιατρικές φροντίδες. Δύο υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν βίντεο και εικόνες από τα τραυματισμένα και τα δολοφονημένα παιδάκια, αλλά και του δράστη, ο οποίος οδηγείται σιδηροδέσμιος στο τμήμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE