Γαλλία: Πρώτο κρούσμα της ινδικής παραλλαγής του κορωνοϊού

Γαλλία: Πρώτο κρούσμα της ινδικής παραλλαγής του κορωνοϊού

Το πρώτο κρούσμα της ινδικής παραλλαγής του κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στη Γαλλία, στο Λοτ-ε-Γκαρόν (νοτιοδυτικά), ανακοίνωσε σήμερα η Περιφερειακή Υπηρεσία Υγείας (ARS) της περιοχής της Νέας Ακουιτανίας.

«Επιβεβαιώσαμε ότι αυτό ήταν η ινδική παραλλαγή» αναφορικά με ένα κρούσμα στο Λοτ-ε-Γκαρόν «ενός ασθενούς που επέστρεψε από την Ινδία», τόνισε ο Μπενουά Ελεμπόντ, περιφερειακός διευθυντής της ARS, στα τηλεοπτικά δίκτυα BFMTV και CNews.

Την Τρίτη ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν είχε δηλώσει ότι «δεν είχε εντοπιστεί κρούσμα της παραλλαγής ινδικής προέλευσης στη μητροπολιτική Γαλλία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Συναντώνται σήμερα οι διαπραγματευτές ενόψει συνάντησης ηγετών

Κυπριακό: Συναντώνται σήμερα οι διαπραγματευτές ενόψει συνάντησης ηγετών

Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενελάος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, για προετοιμασία της αυριανής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE