Γαλλία: Πρώτο κρούσμα της ινδικής παραλλαγής του κορωνοϊού

Γαλλία: Πρώτο κρούσμα της ινδικής παραλλαγής του κορωνοϊού

Το πρώτο κρούσμα της ινδικής παραλλαγής του κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στη Γαλλία, στο Λοτ-ε-Γκαρόν (νοτιοδυτικά), ανακοίνωσε σήμερα η Περιφερειακή Υπηρεσία Υγείας (ARS) της περιοχής της Νέας Ακουιτανίας.

«Επιβεβαιώσαμε ότι αυτό ήταν η ινδική παραλλαγή» αναφορικά με ένα κρούσμα στο Λοτ-ε-Γκαρόν «ενός ασθενούς που επέστρεψε από την Ινδία», τόνισε ο Μπενουά Ελεμπόντ, περιφερειακός διευθυντής της ARS, στα τηλεοπτικά δίκτυα BFMTV και CNews.

Την Τρίτη ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν είχε δηλώσει ότι «δεν είχε εντοπιστεί κρούσμα της παραλλαγής ινδικής προέλευσης στη μητροπολιτική Γαλλία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Η υπόθεση του βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να ιδωθεί απλώς ως ένα ακόμη επεισόδιο ψηφιακής παραπληροφόρησης. Ούτε μπορεί να κριθεί αποκλειστικά στη βάση του αν πρόκειται για αυθεντικό υλικό ή προϊόν μοντάζ.

BEST OF TOTHEMAONLINE