Aυτό είναι ζωάρα! Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους και ταξιδεύουν στον κόσμο

Aυτό είναι ζωάρα! Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους και ταξιδεύουν στον κόσμο

Μετά από 15 χρόνια δουλειά, ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ταξιδέψει στον κόσμο.

Αφού εγκατέλειψαν την δουλειά τους, πούλησαν τα υπάρχοντά τους, «μάζεψαν» τη ζωή τους σε τέσσερις βαλίτσες και έφυγαν μακριά.Μετά τις περιπλανήσεις, πλέον, έχουν ως βάση μια φάρμα στην Αυστρία, από όπου ξεκινούν τις αποδράσεις τους, μετρώντας τα χιλιόμετρα.

Η Chanel και ο Stevo έμαθαν στα ταξίδια τους να προσαρμόζονται σε κάθε νοοτροπία και κουλτούρα, μαθαίνουν τους κατοίκους. Πλέον, θεωρούνται πολίτες του κόσμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE