Aυτό είναι ζωάρα! Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους και ταξιδεύουν στον κόσμο

Aυτό είναι ζωάρα! Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους και ταξιδεύουν στον κόσμο

Μετά από 15 χρόνια δουλειά, ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ταξιδέψει στον κόσμο.

Αφού εγκατέλειψαν την δουλειά τους, πούλησαν τα υπάρχοντά τους, «μάζεψαν» τη ζωή τους σε τέσσερις βαλίτσες και έφυγαν μακριά.Μετά τις περιπλανήσεις, πλέον, έχουν ως βάση μια φάρμα στην Αυστρία, από όπου ξεκινούν τις αποδράσεις τους, μετρώντας τα χιλιόμετρα.

Η Chanel και ο Stevo έμαθαν στα ταξίδια τους να προσαρμόζονται σε κάθε νοοτροπία και κουλτούρα, μαθαίνουν τους κατοίκους. Πλέον, θεωρούνται πολίτες του κόσμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Ο ΓΓ ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Υποστρατήγου Μοχάμαντ Ασαντουλάχ Μινχαζούλ ‘Αλαμ στη θέση του Διοικητή της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

BEST OF TOTHEMAONLINE