Aυτό είναι ζωάρα! Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους και ταξιδεύουν στον κόσμο

Aυτό είναι ζωάρα! Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους και ταξιδεύουν στον κόσμο

Μετά από 15 χρόνια δουλειά, ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ταξιδέψει στον κόσμο.

Αφού εγκατέλειψαν την δουλειά τους, πούλησαν τα υπάρχοντά τους, «μάζεψαν» τη ζωή τους σε τέσσερις βαλίτσες και έφυγαν μακριά.Μετά τις περιπλανήσεις, πλέον, έχουν ως βάση μια φάρμα στην Αυστρία, από όπου ξεκινούν τις αποδράσεις τους, μετρώντας τα χιλιόμετρα.

Η Chanel και ο Stevo έμαθαν στα ταξίδια τους να προσαρμόζονται σε κάθε νοοτροπία και κουλτούρα, μαθαίνουν τους κατοίκους. Πλέον, θεωρούνται πολίτες του κόσμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.