Aυτό είναι ζωάρα! Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους και ταξιδεύουν στον κόσμο

Aυτό είναι ζωάρα! Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους και ταξιδεύουν στον κόσμο

Μετά από 15 χρόνια δουλειά, ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ταξιδέψει στον κόσμο.

Αφού εγκατέλειψαν την δουλειά τους, πούλησαν τα υπάρχοντά τους, «μάζεψαν» τη ζωή τους σε τέσσερις βαλίτσες και έφυγαν μακριά.Μετά τις περιπλανήσεις, πλέον, έχουν ως βάση μια φάρμα στην Αυστρία, από όπου ξεκινούν τις αποδράσεις τους, μετρώντας τα χιλιόμετρα.

Η Chanel και ο Stevo έμαθαν στα ταξίδια τους να προσαρμόζονται σε κάθε νοοτροπία και κουλτούρα, μαθαίνουν τους κατοίκους. Πλέον, θεωρούνται πολίτες του κόσμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE