Aυτό είναι ζωάρα! Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους και ταξιδεύουν στον κόσμο

Aυτό είναι ζωάρα! Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους και ταξιδεύουν στον κόσμο

Μετά από 15 χρόνια δουλειά, ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ταξιδέψει στον κόσμο.

Αφού εγκατέλειψαν την δουλειά τους, πούλησαν τα υπάρχοντά τους, «μάζεψαν» τη ζωή τους σε τέσσερις βαλίτσες και έφυγαν μακριά.Μετά τις περιπλανήσεις, πλέον, έχουν ως βάση μια φάρμα στην Αυστρία, από όπου ξεκινούν τις αποδράσεις τους, μετρώντας τα χιλιόμετρα.

Η Chanel και ο Stevo έμαθαν στα ταξίδια τους να προσαρμόζονται σε κάθε νοοτροπία και κουλτούρα, μαθαίνουν τους κατοίκους. Πλέον, θεωρούνται πολίτες του κόσμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.