«Εμπόλεμη ζώνη» μετέτρεψαν άγνωστοι περιοχές της Λεμεσού – Πυρπόλησαν περιπολικό, έκαιγαν ότι έβρισκαν στο διάβα τους (βίντεο)

«Εμπόλεμη ζώνη» μετέτρεψαν άγνωστοι περιοχές της Λεμεσού – Πυρπόλησαν περιπολικό, έκαιγαν ότι έβρισκαν στο διάβα τους (βίντεο)

«Εμπόλεμη ζώνη» έμοιαζε χθες η Λεμεσός όταν άγνωστοι χωρισμένοι σε ομάδες πέταγαν κροτίδες κι άναβαν φωτιές.

Αποκορύφωμα της νύχτας η πυρπόληση περιπολικού. Η αστυνομία τα μεσάνυχτα κλήθηκε πλησίον της Εκκλησίας, στον Άγιο Νικόλαο, όταν νεαροί έκαιγαν ελαστικά και πετούσαν κροτίδες. Οι δεκάδες νεαροί στην εικόνα του περιπολικού που πήγε να επιβάλει την τάξη άρχισαν να πετούν κροτίδες και μολότοφ με αποτέλεσμα το περιπολικό να πάρει φωτιά και να καταστραφεί ολοσχερώς.

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα από τους ανεγκέφαλους αφού οι δύο αστυνομικοί πρόλαβαν και βγήκαν γρήγορα από το περιπολικό.


Επεισόδια εκτυλίχθηκαν και σε άλλες περιοχές της Λεμεσού, στον Άγιο Αντώνιο, στην περιοχή Ζακακίου, στη Μέσα Γειτονιά, στον Ύψωνα, στον Άγιο Αθανάσιο.

Το φως της μέρας μέχρι στιγμής καταγράφει μόνο στη Λεμεσό 1 καμένο περιπολικό, σπασμένα τζάμια περιοπολικού από πέτρες ανεγκέφαλων, φωτιά σε όχημα πολίτη το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές και ένα μοτοποδήλατο που κάηκε ολοσχερώς.
Η Αστυνομία μέσα από κλειστά κυκλώματα των περιοχών προσπαθεί να εντοπίσει τους ταραξίες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE