LIKE ONLINE

Αυτός είναι ο άνδρας με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο! Μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες

Αυτός είναι ο άνδρας με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο! Μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες

O Jonah Falcon είναι, για κάποιους άνδρες, ο πιο τυχερός του πλανήτη. Για κάποιους άλλους, αυτό που έχει είναι μάλλον… πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, μπήκε στο βιβλίο Γκίνες, ως «ο άνδρας με το μεγαλύτερο πέος στον πλανήτη».

Από πολύ μικρός άρχισε να αισθάνεται διαφορετικός και, πιθανόν, τα προσόντα του να του έχουν χαρίσει σημαντικές επιδόσεις στο σεξ. Ωστόσο, το μόριό του, του έχει προκαλέσει και στιγμές αμηχανίας, όπως όταν για παράδειγμα το 2012 τον είχαν σταματήσει στο αεροδρόμιο του San Francisco για σωματικό έλεγχο, επειδή νόμιζαν ότι οπλοφορούσε.

Όπως ο ίδιος περιέγραψε στην Huffington Post, ένας φύλακας τον ρώτησε τι έχει μέσα στο παντελόνι του. Αυτός του απάντησε πως ήταν το πέος του, αλλά δεν τον πίστεψαν. Τελικά του έκαναν εκτενή σωματικό έλεγχο, ενώ του έριξαν στο επίμαχο σημείο μέχρι και χημικά για να διαπιστώσουν εάν κουβαλούσε εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Ο Falcon γεννήθηκε στο Brooklyn της Νέας Υόρκης το 1970 και σύμφωνα με την wikipedia είναι αμφισεξουαλικός. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης στο site «Game Stooge», ενώ στο παρελθόν, έκανε κάποια περάσματα και guest συμμετοχές στο Sex and the City και το Μelrose Place.

Κι επειδή σίγουρα αναρωτιέστε για το ακριβές μέγεθος, η απάντηση είναι η εξής: Το μόριο του Falcon είναι 22,86 εκατοστά, ενώ όταν βρίσκεται σε πλήρη στύση, ξεπερνά τα 34,4.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top