ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πενήντα τέσσερα περιστατικά την Πέμπτη

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πενήντα τέσσερα περιστατικά την Πέμπτη

Το "υπουργείο υγείας" ανακοίνωσε 54 νέα περιστατικά κορωνοϊού από σύνολο 8.286 εξετάσεων την Πέμπτη στα κατεχόμενα.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι τρία αφορούν αφίξεις στο παράνομο αεροδρόμιο, 17 είναι επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος και 34 μεταδόσεις στην κοινότητα. Από αυτά τα περιστατικά, 19 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 7 στην κατεχόμενη Κερύνεια, 7  στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και ένα στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Ως τώρα στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν συνολικά 6.581 περιστατικά και καταγράφηκαν 32 θάνατοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE