Υπάρχει ενδεχόμενο να χρεώνονται στους πολίτες τα rapid τεστ; – Τι απάντα ο Υπ. Υγείας - ΒΙΝΤΕΟ

Υπάρχει ενδεχόμενο να χρεώνονται στους πολίτες τα rapid τεστ; – Τι απάντα ο Υπ. Υγείας  - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μας τιμούν οι εικόνες που είδαμε χθες στους πανηγυρισμούς, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξουν επιπτώσεις στην επιδημιολογική εικόνα, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του Sigma, το μεσημέρι της Τρίτης, ο κ. Ιωάννου δήλωσε πως μετά από πολλές προσπάθειες στο να πείσουν το κόσμο να τηρεί τα μέτρα, είδαμε εικόνες χιλιάδων ατόμων να συναθροίζονται.

Σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς, ο Υπουργός Υγείας, τόνισε πως περιμένουν έγκριση εμβολίων για άτομα κάτω των 18 ετών, ενώ σημείωσε πως δίνεται δεύτερη ευκαιρία σε άτομα που έχασαν την σειρά τους.

Σχετικά με τα ακούσματα που θέλουν χρέωση των rapid τεστ, ο Υπουργός Υγείας δήλωσέ πως πρέπει να είναι στο βάρος του κράτους το κόστος των rapid test, τουλάχιστον τώρα που δεν μπορούν να εμβολιαστούν όλες οι ηλικίες, όταν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για κάθε ηλικιακή ομάδα, τότε η επιλογή του κάθε πολίτη θα είναι ο δωρεάν εμβολιασμός.

Δείτε όσα είπε:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE