ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάει ο καιρός από το μεσημέρι και μετά – Αναμένονται βροχές και χαλάζι

Χαλάει ο καιρός από το μεσημέρι και μετά – Αναμένονται βροχές και χαλάζι

Ίδιο το σκηνικό του καιρού θα είναι όπως και χθες. Μπορεί να κάνει λιακάδα αλλά μην εκπλαγείτε από το μεσημέρι και μετά να πιάσουν βροχές, αλλά και να αρχίσει να ρίχνει χαλάζι.

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σχετικά χαµηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό, αλλά και σε ορισµένες περιοχές των βόρειων και ανατολικών παραλίων. Σε καταιγίδα ενδέχεται να σηµειωθεί χαλαζόπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλασμός κυρίου στη Λευκωσία – Χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού - Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα της πυροσβεστικής

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και αργότερα τοπικά στα παράλια ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά γενικά λίγο ταραγµένη και αργότερα στα δυτικά και νότια παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Τοπικά, κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και αρχικά στα δυτικά παράλια µέχρι µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό, αλλά και σε ορισµένες περιοχές των νότιων και ανατολικών παραλίων. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό, νωρίς το απόγευµα. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει κατά το διήµερο σταδιακά άνοδο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top