Χειροπέδες σε ζεύγος για τον φόνο στη Λεμεσό – Άλλα δυο εντάλματα σύλληψης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειροπέδες σε ζεύγος για τον φόνο στη Λεμεσό – Άλλα δυο εντάλματα σύλληψης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην σύλληψη του ζεύγους προχώρησε η Αστυνομία για το φονικό που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16/05), στην Γερμασόγεια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δυο ατόμων, πρόκειται για ζεύγος, έναν 40χρονο με καταγωγή από την Βουλγαρία και μια 43χρονη από τις Φιλιππίνες.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία έκδωσε δυο εντάλματα σύλληψης, σε 35χρονο και 31χρονη, που είναι Ελληνοκύπριοι, οι οποίο φέρεται να ήταν πήγαν μαζί με το θύμα στο συγκεκριμένα διαμέρισμα.

Το ιστορικό της υπόθεσης: 

Σε κινητοποίηση τέθηκαν το μεσημέρι, τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα, 46χρονών, σε οικία στη Γερμασόγεια. Φαίνεται να προηγήθηκε συμπλοκή με τους ένοικους της οικίας, οι οποίοι ανακρίνονται, ενώ αναζητούνται δυο ακόμη πρόσωπα, που συνόδευαν το θύμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE