Στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση Ταουξή για βιασμό γυναίκας - Άμεση παραπομπή λόγω σοβαρότητας της υπόθεσης

Στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση Ταουξή για βιασμό γυναίκας - Άμεση παραπομπή λόγω σοβαρότητας της υπόθεσης

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 10 Ιουνίου, παραπέμφθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, πρώην υποψήφιος Βουλευτής για υπόθεση που αφορά σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας και συγκεκριμένα ισχυρισμούς περί βιασμού της.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι αρχές Μαΐου η Νομική Υπηρεσία άναψε το πράσινο φως στην Αστυνομία να προχωρήσει με καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και στη συνέχεια να παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου, αφού η κατηγορία του βιασμού θεωρείται κακούργημα.

Η υπόθεση αφορά καταγγελία γυναίκας για κατ’ ισχυρισμό βιασμό της, πριν από δέκα χρόνια, από άτομο που κατερχόταν υποψήφιος Βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές.

Η γυναίκα έκανε γνωστή την καταγγελία της από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αρχές Απριλίου, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ ο τότε υποψήφιος Βουλευτής έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς για την υπόθεση.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε στις 7 Μαΐου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο σήμερα παρέπεμψε τον πρώην υποψήφιο Βουλευτή σε απ’ ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 10 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE