Τσαβούσογλου: Ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Ερντογάν

Τσαβούσογλου: Ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Ερντογάν

Η ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και το τουρκικό έθνος, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Σε ομιλία του στην τουρκική εθνοσυνέλευση ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι “δυστυχώς η αντίδραση της διεθνούς κοινότητας είναι ακόμη αδύναμη”. “Έγιναν εκκλήσεις και στις δυο πλευρές σαν να υπήρχε πόλεμος μεταξύ στρατού Ισραήλ και Παλαιστινίων στη Γάζα. Ορισμένοι θέτουν την ασφάλεια του Ισραήλ πάνω από όλα. Έκλεισαν τα μάτια τους στα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν στη Γάζα”, ανέφερε.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ότι στο θέμα της Παλαιστίνης υπάρχει ένα κοινό κλίμα αλληλεγγύης στην Τουρκία. “Πρέπει να επιδείξουμε ευαισθησία για να το διατηρήσουμε”, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός, λέγοντας ότι “η ελπίδα των Παλαιστινίων και των καταπιεσμένων είναι ο Πρόεδρός μας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το τουρκικός έθνος”. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE