Σήμανε «συναγερμός» για περιστατικό θρόμβωσης σε 39χρονη- Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Σήμανε «συναγερμός» για περιστατικό θρόμβωσης σε 39χρονη- Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 39χρονη από την Πάφο, καθώς παρουσίασε σοβαρό περιστατικό θρόμβωσης.

Η συγκεκριμένη γυναίκα εμβολιάστηκε κατά της νόσου covid-19 τις προηγούμενες μέρες και το περιστατικό εξετάζεται από την επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης.

Νεότερο: Με AstraZeneca εμβολιάστηκε η 39χρονη - Όσα διερευνούν για το περιστατικό θρόμβωσης

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση από τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, οι οποίες συλλέγουν τα δεδομένα και θα εξετάσουν το περιστατικό και κατά πόσο αυτό συνδέεται με το εμβόλιο.

Επίσης, όλα τα δεδομένα θα υποβληθούν και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, ο οποίος επίσης θα κάνει τη δική του διερεύνηση.

Δείτε όσα είπε ο εκπρόσωπος του ΟΚπΥ στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE