Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο για τον φόνο στη Γερμασόγεια - Για ανθρωποκτονία κατηγορείται το ζεύγος

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο για τον φόνο στη Γερμασόγεια - Για ανθρωποκτονία κατηγορείται το ζεύγος

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα οι δυο από τους τέσσερις ύποπτους για την υπόθεση φόνου του 36χρονου Lyubisha Ristoski, ενώ οι άλλοι δυο θα διωχθούν για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Σχετικές οδηγίες έλαβαν, από τη Νομική Υπηρεσία, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, που διερευνούν τις συνθήκες θανάτου του 36χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μετά από καυγά, σε οικία στη Γερμασόγεια, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φάκελος της υπόθεσης προωθήθηκε στη Νομική Υπηρεσία και δόθηκαν οδηγίες όπως ο 35χρονος Ε/κ και η 31 Ε/κ, που τελούσαν υπό κράτηση, αφεθούν ελεύθεροι, καθώς δεν προκύπτει ικανοποιητική μαρτυρία εναντίον τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα συντεχνιών στον ΠτΔ για κατώτατο και εργασιακά - Aίτημα για συνάντηση

Υπόμνημα τεσσάρων σημείων απέστειλαν τη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, θέτοντας τέσσερα σημεία που αφορούν τις εργασιακές σχέσεις και ζητώντας συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE