Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο για τον φόνο στη Γερμασόγεια - Για ανθρωποκτονία κατηγορείται το ζεύγος

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο για τον φόνο στη Γερμασόγεια - Για ανθρωποκτονία κατηγορείται το ζεύγος

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα οι δυο από τους τέσσερις ύποπτους για την υπόθεση φόνου του 36χρονου Lyubisha Ristoski, ενώ οι άλλοι δυο θα διωχθούν για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Σχετικές οδηγίες έλαβαν, από τη Νομική Υπηρεσία, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, που διερευνούν τις συνθήκες θανάτου του 36χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μετά από καυγά, σε οικία στη Γερμασόγεια, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φάκελος της υπόθεσης προωθήθηκε στη Νομική Υπηρεσία και δόθηκαν οδηγίες όπως ο 35χρονος Ε/κ και η 31 Ε/κ, που τελούσαν υπό κράτηση, αφεθούν ελεύθεροι, καθώς δεν προκύπτει ικανοποιητική μαρτυρία εναντίον τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.