Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό - Ραντεβού Γκουτέρες με τους δύο ηγέτες
Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, θα βρίσκεται στην Κύπρο για επαφές, από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου.
 (1).jpg)
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Πετρίδης διαβεβαίωσε επίσης ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την οικονομική δραστηριότητα, ώστε, με την πάροδο της πανδημίας να επανέλθει σε θετικούς ρυθμούς, τόσο όσον αφορά την ανάπτυξη και την απασχόληση όσο και τα δημόσια οικονομικά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ΠΑΣΙΚΑ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το άνοιγμα της οικονομίας αποτιμώντας θετικά την απόφαση της Κυβέρνησης αλλά και τα μέτρα στήριξης προς επιχειρήσεις και αυτοτελώς εργαζομένους, ευχαριστώντας τον Υπουργό για την αγαστή συνεργασία και την εποικοδομητική συζήτηση με τον Σύνδεσμο καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




