Υπ. Μεταφορών: Η οδική ασφάλεια και η ασφάλεια των πολιτών είναι υπεράνω όλων

Υπ. Μεταφορών: Η οδική ασφάλεια και η ασφάλεια των πολιτών είναι υπεράνω όλων

H οδική ασφάλεια και η ασφάλεια των πολιτών είναι υπεράνω όλων και ως Υπουργείο θα συνεχίσουμε να προβαίνουμε σε έργα και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τις διασφαλίσουμε, διαμηνύει ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος.

Ο Υπουργός Μεταφορών σχολίασε την εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην οδό Δέσποινας και Νίκου Παττίχη για τη διαχωριστική νησίδα. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι η νησίδα έχει κατασκευαστεί για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και της ασφάλειας των πολιτών στην πολυσύχναστη οδό.

Όπως είπε, «από το Σεπτέμβριο του 2020, που κατασκευάστηκε η συγκεκριμένη νησίδα μέχρι σήμερα, δεν καταγράφεται καμία οδική σύγκρουση. Από το 2009 μέχρι το 2019, καταγράφηκαν συνολικά 704 οδικές συγκρούσεις».

Ο Γιάννης Καρούσος τόνισε ότι η οδική ασφάλεια και η ασφάλεια των πολιτών «είναι υπεράνω όλων και εμείς ως Υπουργείο Μεταφορών θα συνεχίσουμε να προβαίνουμε σε έργα και να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να τις διασφαλίσουμε».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE