ΚΥΠΡΟΣ - ΑΝΘΡΩΠΙΑ: Εθελοντές οδοντίατροι εμβολίασαν 580 συμπολίτες μας

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΝΘΡΩΠΙΑ: Εθελοντές οδοντίατροι εμβολίασαν 580 συμπολίτες μας

Πεντακόσια – ογδόντα συμπολίτες τους, εμβολίασαν την Κυριακή εθελοντές εμβολιαστές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου. 

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου, Ελένη Αττίκη, ανέφερε πως η σημερινή ημέρα αποτελεί μέρα προσφοράς και βοήθειας στο πρόγραμμα εμβολιασμού αφού εθελοντές εμβολιαστές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου προχώρησαν στον εμβολιασμό συνολικά 580 ατόμων στο κέντρο εμβολιασμού, στην Παλιά Ηλεκτρική.

Στόχος μας, σημείωσε, είναι "όπως όλοι μας συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID- 19".

H Δρ. Ελένη Αττίκη κατέστησε επίσης σαφές πως ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πάφου βρίσκεται σε ετοιμότητα να βοηθήσει στον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού της Πάφου και στο επόμενο διάστημα. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE