ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΙΚΟΛΑΣ: Ένα ισχυρό ΔΗΚΟ θα φέρει την καθαρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος

ΝΙΚΟΛΑΣ: Ένα ισχυρό ΔΗΚΟ θα φέρει την καθαρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος

Ένα ισχυρό ΔΗΚΟ και μπορεί και θα φέρει την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος, ανέφερε απόψε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος προσθέτοντας ότι το κόμμα ζητά την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πολιτών.

Σε ομιλία του στην τελική προεκλογική συγκέντρωση του ΔΗΚΟ στη Λάρνακα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «η ψήφος μας την Κυριακή πρέπει να σηματοδοτήσει την αφετηρία της καθαρής αλλαγής, που αποτελεί για την πατρίδα και το λαό μας κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα. Ζητάμε από τους πολίτες τη θετική τους ψήφο, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, γιατί» όπως εξήγησε «ξέρουν ότι το ΔΗΚΟ στη Βουλή θα απαιτήσει διαφάνεια, έλεγχο και κάθαρση, γιατί εμείς θα πιέσουμε, η ΕΥ να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της, θα πιέσουμε για να προχωρήσουν οι υποθέσεις του Συνεργατισμού, θα πιέσουμε για λογοδοσία για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων και θα στηρίξουμε τους εργαζόμενους, τη μεσαία τάξη, τους συνταξιούχους, την κοινωνία».

 Πρόσθεσε πως «η ψήφος διαμαρτυρίας, είναι ψήφος χωρίς περιεχόμενο, είναι χαμένη ψήφος».
 
Όσοι κάνουν όνειρα ότι θα μας αποδυναμώσουν, συνέχισε «θα βρουν και πάλι  απέναντι τους τον περήφανο ΔΗΚΟϊκό κόσμο, θα βρουν τους  πολίτες που δεν είναι εγκλωβισμένοι στα στεγανά του δικομματισμού, που αναγνωρίζουν τη συνέπεια του Δημοκρατικού Κόμματο σε θέσεις και αρχές. Που συμμερίζονται την επιθυμία μας για έλεγχο και κάθαρση, που μελετούν τις προτάσεις μας και διαπιστώνουν ότι αν εφαρμοστούν θα δώσουν λύση σε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, που αναγνωρίζουν ότι το ΔΗΚΟ με τις θέσεις και προτάσεις του δίνει στην αλλαγή σίγουρο και συγκεκριμένο περιεχόμενο και που αναγνωρίζουν ότι η αλλαγή αυτή δεν μπορεί να γίνει πράξη χωρίς το Δημοκρατικό Κόμμα». 
 
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος σημείωσε ακόμα ότι «θα τιμήσουμε την απαίτηση του κυπριακού λαού για σωστή λύση, θα αποκαταστήσουμε την μεσαία τάξη, θα απαιτήσουμε διαφάνεια, κάθαρση και λογοδοσία. Ζητάμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πολιτών, γιατί ένα ισχυρό ΔΗΚΟ και μπορεί και θα φέρει την καθαρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top