Ινδονησία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια για μια selfie – Πνίγηκαν πέντε άτομα όταν υποχώρησε η προβλήτα

Ινδονησία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια για μια selfie – Πνίγηκαν πέντε άτομα όταν υποχώρησε η προβλήτα

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στην Ινδονησία, καθώς ξεκληρίστηκε οικογένεια εξαιτίας μιας selfie.

Πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας πνίγηκαν σε λίμνη στην Ινδονησία όταν η προβλήτα πάνω στην οποία συγκεντρώθηκαν για να βγάλουν μια selfie κατέρρευσε, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, ενώ παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και πριν από δύο εβδομάδες.

H οικογένεια αυτή που είχε συνολικά 14 μέλη βρισκόταν στις όχθες της λίμνης Κάντι, μιας τουριστικής τοποθεσίας στο δυτικό τμήμα της Σουμάτρας.

“Προσπαθούσαν να βγάλουν μια selfie πάνω στην προβλήτα όταν σημειώθηκε το περιστατικό”, διευκρίνισε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Τζουνάιντι Νουρ, διευκρινίζοντας ότι η τουριστική αυτή τοποθεσία δεν επιτηρείτο μετά το κλείσιμό της. Ένας 17χρονος βρίσκεται μεταξύ των πέντε νεκρών. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας επέζησαν.

Οι διασώστες περισυνέλεξαν τα πτώματα και διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό, πρόσθεσε ο Τζουνάιντι Νουρ.


Νωρίτερα αυτόν τον μήνα 9 Ινδονήσιοι πνίγηκαν όταν ένα υπερφορτωμένο σκάφος ανατράπηκε σε τεχνητή λίμνη στην Ιάβα επειδή οι τουρίστες που επέβαιναν ήθελαν να τραβήξουν μια φωτογραφία selfie.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE