Ινδονησία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια για μια selfie – Πνίγηκαν πέντε άτομα όταν υποχώρησε η προβλήτα

Ινδονησία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια για μια selfie – Πνίγηκαν πέντε άτομα όταν υποχώρησε η προβλήτα

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στην Ινδονησία, καθώς ξεκληρίστηκε οικογένεια εξαιτίας μιας selfie.

Πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας πνίγηκαν σε λίμνη στην Ινδονησία όταν η προβλήτα πάνω στην οποία συγκεντρώθηκαν για να βγάλουν μια selfie κατέρρευσε, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, ενώ παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και πριν από δύο εβδομάδες.

H οικογένεια αυτή που είχε συνολικά 14 μέλη βρισκόταν στις όχθες της λίμνης Κάντι, μιας τουριστικής τοποθεσίας στο δυτικό τμήμα της Σουμάτρας.

“Προσπαθούσαν να βγάλουν μια selfie πάνω στην προβλήτα όταν σημειώθηκε το περιστατικό”, διευκρίνισε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Τζουνάιντι Νουρ, διευκρινίζοντας ότι η τουριστική αυτή τοποθεσία δεν επιτηρείτο μετά το κλείσιμό της. Ένας 17χρονος βρίσκεται μεταξύ των πέντε νεκρών. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας επέζησαν.

Οι διασώστες περισυνέλεξαν τα πτώματα και διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό, πρόσθεσε ο Τζουνάιντι Νουρ.


Νωρίτερα αυτόν τον μήνα 9 Ινδονήσιοι πνίγηκαν όταν ένα υπερφορτωμένο σκάφος ανατράπηκε σε τεχνητή λίμνη στην Ιάβα επειδή οι τουρίστες που επέβαιναν ήθελαν να τραβήξουν μια φωτογραφία selfie.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.