LIFESTYLE

Μπράβο βρε Γιάννη! Δεν «έχασε» νότα στην πρώτη πρόβα ο εκπρόσωπος της Κύπρου μας – Δείτε εδώ το βίντεο

Μπράβο βρε Γιάννη! Δεν «έχασε» νότα στην πρώτη πρόβα ο εκπρόσωπος της Κύπρου μας – Δείτε εδώ το βίντεο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη πρόβα της Κύπρου και όπως θα δείτε κι εσείς στο πιο κάτω βίντεο, ο νεαρός Λεμεσιανός ανέβηκε με θάρρος στη σκηνή και ερμήνευσε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο το «One thing I should have done».

Κομψός και στιλάτος, διατηρώντας το low profile ύφος του, κέρδισε τις εντυπώσεις με το ισχυρότερό του όπλο, που βεβαίως είναι η «αλάνθαστη» φωνή του.

Ο Γιάννης Καραγιάννης, τραγούδησε με άρτιο τρόπο την μπαλάντα, με την οποία αξιώνει να ανεβάσει τη χώρα μας στα πιο ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας του μουσικού διαγωνισμού. Εμείς μάλιστα αποταθήκαμε σε γνωστή δασκάλα φωνητικής, η οποία μας διαβεβαίωσε πως ο νεαρός τραγουδιστής δεν «έχασε» ούτε νότα.

«Όλα τέλεια» ήταν η πρώτη κουβέντα του leader της κυπριακής αποστολής κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ο Κλείτος Κλείτου, με το έμπειρο, σκηνοθετικό του μάτι, έχει φάει με το κουτάλι την Eurovision και η γνώμη του πάντα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Πιο κάτω αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ, αυτούσιο, όπως το διαβάσαμε στο ogaegreece.com, που έρχεται απευθείας από τη Βιέννη:

«Πρώτη πρόβα για την Κύπρο και το John Karayiannis με το τραγούδι One Thing I Should Have Done.  Το σκηνικό ξεκινάει ως ασπρόμαυρο και στη συνέχεια χρωματίζεται, ενώ ο τραγουδιστής εμφανίζεται μόνος και φοράει μαύρο κοστούμι με μία δέσμη λευκού φωτός να εστιάζεται επάνω του. Στο πίσω φόντο σχηματίζονται αστέρια μέσα στο γαλαξία με διάχυτα χρώματα και ανατινάξεις  - εκρήξεις των χρωμάτων με ποικίλα σχήματα, με ανάλογους χρωματισμούς και στο δάπεδο της σκηνής. Προβολείς από πίσω σχηματίζουν δέσμες φωτός που συμπληρώνουν το όλο σκηνικό, ενώ υπάρχουνκαι πολλά κοντινά πλάνα στον τραγουδιστή. Φωνητικά είναι άψογος και πολύ σταθερός και πραγματικά θέτει μία σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στον Τελικό.»

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top