Τούρκος Αρχιμαφιόζος: «Με ένα τρίποδο και μια κάμερα σας έγινα μπελάς» -Απειλεί Ερντογάν

Τούρκος Αρχιμαφιόζος: «Με ένα τρίποδο και μια κάμερα σας έγινα μπελάς» -Απειλεί Ερντογάν

Ο Σεντάτ Πεκέρ έριξε νέα βόμβα, καθώς απειλεί τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν ότι θα δημοσιεύσει βίντεό του και θα κάνει αποκαλύψεις, σε μια βδομάδα.

Δώδεκα εκατατομμύρια άτομα είδαν το τελευταίο βίντεο του Πεκέρ, όπου προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις.

«Δε μπορείτε να τα ξέρετε όλα. Μόνο ο Θεός ξέρει. Δε μπορείτε να λέτε πως ‘όλα τα ξέρω εγώ’. Δε μπορείς να ξέρεις! Όπως δεν ήξερες πως θα σου προκύψει τέτοιος μπελάς από ένα τριπόδι και μια κάμερα. Λένε πως πίσω μου είναι η CIA, τα Ηνωμένα… Βασικά όλοι έχουν πάθει σοκ.», είπε ο Πεκέρ απευθυνόμενος στον Ερντογάν.

Στη συνέχεια θίγοντας το θέμα της Συρίας, είπε ότι η Τουρκία όταν υπήρξε πρόβλημα στο Αζερμπαϊτζάν και στο Κατάρ έκανε πράξεις, ενώ στο θέμα της Παλαιστίνης λέει μόνο λόγια.

«Γιατί δεν στέλνετε μη επανδρωμένα στην Παλαιστίνη όπως κάνατε στο Αζερμπαϊτζάν; Αυτές οι δουλειές δεν γίνονται φωνάζοντας έξω από το τέμενος.»
 

Πηγή: skai.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE