ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εντοπίστηκαν 28 κιλά ναρκωτικά να ξεφορτώνονται σε σπίτι αστυνομικού

Εντοπίστηκαν 28 κιλά ναρκωτικά να ξεφορτώνονται σε σπίτι αστυνομικού

Τη διάθεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην κυπριακή αγορά κατάφερε να κατασχέσει η ΥΚΑΝ, προβαίνοντας παράλληλα στη σύλληψη τριών ατόμων, σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του σήμερα το απόγευμα, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης δήλωσε ότι κατασχέθηκαν συνολικά 26 κιλά 100 γραμμάρια κάνναβης , 1 κιλό 340 γραμμάρια ρητίνη κάνναβης και 1 κιλό 160 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης τύπου crystal ice.

Σύμφωνα με τον κ. Σεργίδη, η επιχείρηση στήθηκε μετά από πληροφορία της ΥΚΑΝ ότι δύο άτομα από τη Λεμεσό θα παραλάμβαναν σήμερα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών για να τη μεταφέρουν στην οικία 33χρονου, με σκοπό να την προμηθεύσουν αργότερα σε άλλα άτομα.

Η ΥΚΑΝ έθεσε σε παρακολούθηση τον δρόμο που οδηγεί σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού, όπου διαμένει ο 33χρονος.

Κάποια στιγμή, έγινε αντιληπτός ο 30χρονος αδερφός του να κατευθύνεται προς το συγκεκριμένο χωρίο και τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από μέλη της ΥΚΑΝ, τα οποία τον ακολούθησαν μέχρι το σπίτι του 33χρονου.

Μόλις στάθμευσε με την όπισθεν στον χώρο στάθμευσης του σπιτιού, αστυνομικά οχήματα της ΥΚΑΝ, με τους φάρους σε λειτουργία, κατευθύνθηκαν προς το μέρος του.

Μόλις τα αντιλήφθηκε ο ύποπτος, έβαλε μπρος το όχημά του και με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατευθύνθηκε προς το μέρος τους.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, συγκρούστηκε με δύο αστυνομικά οχήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα μέλος της ΥΚΑΝ, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Κατά την έρευνα του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν 5 μεγάλα χαρτοκιβώτιο, τα οποία περιείχαν 26 κιλά και 100 γραμμάρια κάνναβης, 860 γραμμάρια ρητίνη κάνναβης και 1 κιλό 160 γραμμάρια crystal ice.

Κατά την έρευνα της οικίας, με τη συγκατάθεση της γυναίκας του 33χρονου, εντοπίστηκε στο ερμάρι του υπνοδωματίου ρητίνη κάνναβης 480 γραμμαρίων.

Η 31χρονη γυναίκα και ο 30χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Στο μέρος έφτασε και ο 33χρονος, ο οποίος ανακρινόμενος προφορικά, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη και ακολούθως συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπο της ΥΚΑΝ δήλωσε ότι πρόκειται για μεγάλες ποσότητες για την κυπριακή αγορά και η ανάσχεσή τους είναι το αποτέλεσμα της δραστηριότητας της ΥΚΑΝ και της σημασίας που αποδίδει τόσο στη σύλληψη των εμπόρων και διακινητών ναρκωτικών, όσο και στην πρόληψη της διάθεσης των ναρκωτικών στην αγορά.

Ο 33χρονος συλληφθέντας είναι αστυνομικός των Βρετανικών Βάσεων, ενώ ο 30χρονος αδερφός του είναι υπάλληλος των υγειονομικών υπηρεσιών των Βάσεων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top