Σοβαρά τραυματισμένοι δύο νέοι άνθρωποι στην Πάφο – Αναποδογυρίστηκε το αυτοκίνητο τους

Σοβαρά τραυματισμένοι δύο νέοι άνθρωποι στην Πάφο – Αναποδογυρίστηκε  το αυτοκίνητο τους

Με κάταγμα αυχένα για τον πρώτο επιβαίνοντα στο αυτοκίνητο και θλάση πνεύμονα για τον δεύτερο, οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου, οι δύο σοβαρά τραυματίες.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος, με συνοδηγό 22χρονο, βγήκε εκτός πορείας και αναποδογυρίστηκε κυριολεκτικά στο δρόμο της οδού Κινύρας στη Γεροσκήπου.

Από το δυστύχημα και οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Λόγω της έκτασης των τραυμάτων τους οι δύο κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς, η κράτηση τους για περαιτέρω νησηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE