ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των κρουσμάτων για την Τετάρτη 9/6 - Ανακοινώθηκαν δύο θάνατοι

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των κρουσμάτων για την Τετάρτη 9/6 - Ανακοινώθηκαν δύο θάνατοι

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 9 Ιουνίου 2021:

-       Δύο άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 367.

-       43 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 16 σε σοβαρή κατάσταση.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 39,124 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       77 (ποσοστό θετικότητας: 0,20%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 72,996.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE