ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τον «καθάρισαν» και μετά τον έκαψαν στο όχημα του! Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ο φόνος στην Ξυλοφάγου

Τον «καθάρισαν» και μετά τον έκαψαν στο όχημα του! Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ο φόνος στην Ξυλοφάγου

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας αποδίδουν εκ πρώτης όψεως οι αρχές τον εντοπισμό απανθρακωμένου πτώματος από τους πυροσβέστες αμέσως μετά την κατάσβεση φωτιάς σε αυτοκίνητο στην περιοχή Ξυλοφάγου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9.30 χθες το βράδυ παρά τη γέφυρα του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου, σε αγροτικό δρόμο που οδηγεί προς την παραλία, εντοπίστηκε να φλέγεται ένα αυτοκίνητο.

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής των βρετανικών βάσεων και έκτακτοι πυροσβέστες Ξυλοφάγου, οι οποίοι αφού κατάσβεσαν την φωτιά διαπίστωσαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε στη θέση του οδηγού πεσμένο προς τη θέση του συνοδηγού απανθρακωμένο πτώμα.

Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του καμένου οχήματος είναι 69χρονη κάτοικος Φρενάρους.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και αργότερα σήμερα αναμένεται να αρχίσουν οι έρευνες από την Αστυνομία των Βάσεων.

Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα του θύματος οι βασικές υποψίες, σύμφωνα με την Αστυνομία, στρέφονται προς την κατεύθυνση του 39χρονου υιού της ιδιοκτήτριας του οχήματος M.A. πολύ γνωστού προσώπου στον κόσμο της νύχτας. Υποψίες που ενισχύονται από το γεγονός ότι μέχρι τώρα απέβη άκαρπη κάθε προσπάθεια για εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να φτάσει στο χώρο και ιατροδικαστής από την Ελλάδα, η οποία θα προβεί σε αυτοψία της σκηνής  

Διαβάστε επίσης

Απανθρακωμένο πτώμα σε φλεγόμενο όχημα χθες βράδυ στην περιοχή Ξυλοφάγου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top