ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτοψία στην σκηνή του εγκλήματος από ιατροδικαστή της Ελλάδας – Μάικ Αναστασίου το θύμα του φόνου

Αυτοψία στην σκηνή του εγκλήματος από ιατροδικαστή της Ελλάδας – Μάικ Αναστασίου το θύμα του φόνου

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στις 10 το πρωί, ιατροδικαστής από την Ελλάδα βρίσκεται στο χώρο του φονικού, διενεργώντας αυτοψία, εξετάζοντας προσεκτικά τη σκηνή του φονικού.

Έγκυρες πληροφορίες, αναφέρουν πως οι έρευνες για την ταυτότητα του θύματος πλησιάζουν στο τέλος, ενώ όπως φαίνεται η Αστυνομία εξετάζει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση για τον 39χρονο Μάικ Αναστασίου. 

Αν και η Αστυνομία των Βάσεων δεν έχει ακόμη δώσει οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του θύματος,  είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι από χθες αργά το βράδυ η Αστυνομία αναζητεί συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο όμως δεν κατέστει δυνατό να εντοπιστεί. Ο Μάικ Αναστασίου από το Φρέναρος, σύμφωνα με τα όσα μας επισήμαναν οι πήγες μας, χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο όχημα για τις μετακινήσεις του. 

Από τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως το θύμα είχε απασχολήσει έντονα στο παρελθόν την Αστυνομία, για μεγάλες υποθέσεις. Μάλιστα το χειμώνα του 2013 δέχθηκε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του με αυτόματο όπλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάικ Αναστασίου είναι γνωστό πρόσωπο στον κόσμο της νύχτας.  

Διαβάστε επίσης

Τον «καθάρισαν» και μετά τον έκαψαν στο όχημα του! Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ο φόνος στην Ξυλοφάγου

Απανθρακωμένο πτώμα σε φλεγόμενο όχημα χθες βράδυ στην περιοχή Ξυλοφάγου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top