ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πολύ μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων της Κυριακής

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πολύ μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων της Κυριακής

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 13 Ιουνίου 2021:

- Δεν καταγράφηκαν σήμερα θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 373.

- 32 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 12 σε σοβαρή κατάσταση.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 43,151 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 33 (ποσοστό θετικότητας: 0,08%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 73,190.

Διαβάστε εδώ: Έτσι προέκυψαν τα 33 κρούσματα: Η Λευκωσία κατέχει την πρωτιά - Κανένα περιστατικό στην Λάρνακα - ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε εδώ: Σε σοβαρή κατάσταση 12 ασθενείς με κορωνοϊό - Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Νέο Δελχί: «Η Κύπρος μπορεί να γίνει η αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ινδίας»

ΠτΔ από Νέο Δελχί: «Η Κύπρος μπορεί να γίνει η αξιόπιστη γέφυρα μεταξύ ΕΕ και Ινδίας»

Η ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Ινδίας αποτελούν βασική προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διμερής συνεργασία Κύπρου – Ινδίας ενισχύεται και εμβαθύνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE