Σε σοβαρή κατάσταση 12 ασθενείς με κορωνοϊό - Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια

Σε σοβαρή κατάσταση 12 ασθενείς με κορωνοϊό - Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια

Μόλις 33 (ποσοστό θετικότητας: 0,08%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν, σήμερα Κυριακή 13 Ιουνίου, ενώ δεν καταγράφηκαν σήμερα θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 32 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 12 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 12 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι οκτώ είναι διασωληνωμένοι και οι τέσσερεις σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Νοσηλευτήριο

Θάλαμος

Αριθμός Ασθενών

Αμμοχώστου

(9 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

7

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

2

Λευκωσίας

(12 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

4

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

8

Λεμεσού

(10 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

8

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

2

Μακάρειο

(1 ασθενής)

Θάλαμος COVID

1

Διαβάστε εδώ: Έτσι προέκυψαν τα 33 κρούσματα: Η Λευκωσία κατέχει την πρωτιά - Κανένα περιστατικό στην Λάρνακα - ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε εδώ: ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πολύ μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων της Κυριακής

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE