ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα ράσα κάνουν τον Παπά; Δεν καθαιρέθηκε αλλά λαμβάνει ακόμη μισθό από την Εκκλησία ο βιαστής Πάτερ που εκτίει ποινή στις Φυλακές

Τα ράσα κάνουν τον Παπά; Δεν καθαιρέθηκε αλλά λαμβάνει ακόμη μισθό από την Εκκλησία ο βιαστής Πάτερ που εκτίει ποινή στις Φυλακές

Δεν μπορεί να λειτουργεί αλλά διατηρεί το δικαίωμα να ψάλει καθώς βρίσκεται εν αργία ο Πάτερ Ανδρέας, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τον βιασμό της ανηψιάς του.

Ο Παπά Ανδρέας, είχε κριθεί ένοχος για τον βιασμό της ανιψιάς του και οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε άλλο παρά μυαλό έχει βάλει.

Ο «Άγιος Πατέρας», δεν είχε παραδεχθεί ενοχή κατά τη διάρκεια της δίκης, ενώ ένθερμος υποστηρικτής της αθωότητας του ήταν και η παπαδιά, η οποία διατράνωνε παντού την αδικία, όπως πίστευε, που συντελέστηκε εναντίον του συζύγου της.

Όπως αναφέρουν έγκυρες εκκλησιαστικές πηγές στο Tothemaonline.com, ο Πάτερ, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε σήμερα από άλλους κατάδικους στις φυλακές (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ), δεν καθαιρέθηκε ποτέ από τους κόλπους της εκκλησίας, παρά μόνο τελεί εν αργία, συνεχίζοντας να λαμβάνει κανονικά τον μισθό του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Πατήρ Ανδρέας, είναι ιδιαίτερα θρασύς και δημιουργεί προβλήματα εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος με την προκλητική συμπεριφορά του, όπου όχι μόνο απαξιώνει άλλους κρατούμενους, εξυβρίζοντας τους, αλλά συνεχίζει προκλητικά να υποστηρίζει τον χαρακτήρα των δικών του πράξεων και συγκρατούμενων του, που έχουν καταδικαστεί για παιδεραστία.

 Το ποτήρι ξεχείλισε μετά από μία έντονη συζήτηση σήμερα, κατά την οποία ο Πάτερ Ανδρέας προχώρησε σε ανάλογες προκλητικές δηλώσεις που εξόργισαν συγκρατούμενους του, με αποτέλεσμα τόσο εκείνος όσο και ο ΕΠΥ που καταδικάστηκε για τον βιασμό των ανήλικων κοριτσιών του, να έρθουν αντιμέτωποι με το μένος άλλων φυλακισμένων και να οδηγηθούν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μέχρι σήμερα, ο Πάτερ έχει αλλάξει δύο φορές πτέρυγες, μετά από παράπονα άλλων συγκρατούμενων του για την προκλητική συμπεριφορά του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top