ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To κολέγιο KES στη Remedica - Εκπαιδευτική επίσκεψη των Κλάδων Ιατρικών Επισκεπτών και Βοηθών Φαρμακείου

To κολέγιο KES στη Remedica - Εκπαιδευτική επίσκεψη των Κλάδων Ιατρικών Επισκεπτών και Βοηθών Φαρμακείου

Εκπαιδευτική επίσκεψη Κλάδων Ιατρικών Επισκεπτών και Βοηθών (Τεχνικών) Φαρμακείου στη φαρμακοβιομηχανία REMEDICA LTD.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 7 Μαΐου 2015 εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητών των κλάδων Ιατρικών Επισκεπτών και Βοηθών (Τεχνικών) Φαρμακείου του KES College στη φαρμακοβιομηχανία REMEDICA LTD στη Λεμεσό.

Οι φοιτητές ενημερώθηκαν για τις εργασίες της εταιρίας και την προσφορά της τόσο σε Παγκύπριο όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Η ενημέρωση έγινε από τον κ. Ανδρέα Χατζηπαναγή Διευθυντή Μάρκετινγκ και την κ. Μαρία Ρούσου Διευθύντρια Ελέγχου Ποιότητας και περιλάμβανε επεξήγηση των διαδικασιών που ακολουθούνται για την παρασκευή ποιοτικών, αποτελεσματικών και ασφαλών φαρμάκων σε όλες τις φάσεις παραγωγής από τον έλεγχο των πρώτων υλών μέχρι τη διάθεσή τους στις αγορές για τις οποίες προορίζονται. Ακολούθησε ξενάγηση των φοιτητών, υπό τη συνοδεία της κ. Ρούσου, στα εργαστήρια Ελέγχου Ποιότητας των πρώτων υλών όπου οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την όλη διαδικασία και να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους επιλύοντας τις απορίες τους για τις διάφορες διαδικασίες που ακολουθούνται.

Τους φοιτητές συνόδευσε ο Υπεύθυνος του Κλάδου Ιατρικών Επισκεπτών Αρτούρος Ισσέγιεκ και ο Υπεύθυνος του Κλάδου Βοηθών (Τεχνικών) Φαρμακείου Σπύρος Θεοχάρους.
Είναι πρόδηλο πως τέτοιου είδους επισκέψεις, σε χώρους που έχουν άμεση σχέση με τα δύο πιο πάνω επαγγέλματα, είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, αφού διανοίγουν νέα πεδία συνεργασίας, δημιουργώντας ευκαιρίες, με κοινή ωφέλεια και για τις δύο πλευρές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top