ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου «φλερτάρει» με Υπουργική θέση – Ανατροπές και... καραμπόλες

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου «φλερτάρει» με Υπουργική θέση – Ανατροπές και... καραμπόλες

Αρχές της επόμενης βδομάδας θα γνωρίζουμε επίσημα τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Μετά τη -γεμάτη καρφιά- παραίτηση της Έμιλυς Γιολίτη, πρώτο το Themaonlne ανέφερε ότι το πρόσωπο που «κλείδωσε» για το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι ο Κυριάκος Κούσιος.

Ένα από τα ονόματα που έχει τεθεί ενώπιον του Προέδρου Αναστασιάδη για τον επικείμενο ανασχηματισμό είναι και αυτό της δικηγόρου Τζώρτζιας Κωνσταντίνου-Παναγιώτου.

 

Η κα Κωνσταντίνου-Παναγιώτου λέγεται πως θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή με εκτόπισμα και  να εμπλουτίσει το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Θεωρείται πως έχει την ικανότητα να χειριστεί άριστα τις όποιες προκλήσεις, αφού άφησε θετικές εντυπώσεις ως αναπληρώτρια εκπροσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, ως γραμματέας πολιτικού εκσυγχρονισμού και τώρα ως Εκπρόσωπος Τύπου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (ΠΔΣ) με σημαίνοντα και ουσιαστικό ρόλο στο Συμβούλιο του ΠΔΣ.

 

Η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου , χαρακτηρίζεται από όσους την γνωρίζουν ως οξυδερκής, ικανότατη και αποτελεσματική, και διαθέτει πλούσιο βιογραφικο τόσο σε σπουδές όσο και σε επαγγελματική εμπειρία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top