Γονείς προσοχή! Παιδεραστές στην Κύπρο έκλεψαν φωτογραφίες μικρών παιδιών με μαγιό (Βίντεο)

Γονείς προσοχή! Παιδεραστές στην Κύπρο έκλεψαν φωτογραφίες μικρών παιδιών με μαγιό (Βίντεο)

Καμπανάκι χτυπά ο Υπεύθυνος του Γραφείου Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αντρέας Αναστασιάδης προς τους γονείς, παροτρύνοντας τους να σταματήσουν να αναρτούν ημίγυμνες, ή γυμνές φωτογραφίες των παιδιών τους από τις παραλίες, αφού μέχρι στιγμής σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν υπολογιστές παιδεραστών στην Κύπρο που υπέκλεπταν τις φωτογραφίες από προσωπικά προφίλ στο Facebook.

Και στις τέσσερις περιπτώσεις οι παιδεραστές είχαν αποθηκεύσει τις φωτογραφίες στον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή, για προσωπική τους χρήση.

Τα κρούσματα σημειώθηκαν κατά την περσινή θερινή περίοδο, γι’ αυτό και ο κύριος Αναστασιάδης θέλησε, μιλώντας στην εκπομπή του TothemaWeb Tv Radio, «Πρώτη Ενημέρωση», να απευθύνει έκκληση προς τους γονείς, με την έναρξη της νέας καλοκαιρινής περιόδου, να σταματήσουν να αναρτούν φωτογραφίες των παιδιών τους από τις παραλίες, καθώς εκφράζονται φόβοι για την εμφάνιση νέων ανάλογων κρουσμάτων.

Το υλικό ευτυχώς και για τις 4 περιπτώσεις, δεν διοχετεύτηκε σε site παιδικής πορνογραφίας, εντούτοις οι Αρχές προειδοποιούν ότι οι επιτήδειου που διαχειρίζονται αυτού τους είδους τις σελίδες καραδοκούν και καλό είναι οι γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις δημοσιεύσεις τους, σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μην εκθέτουν σε κίνδυνο τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE