Συναγερμός στο ΓΝ Πάφου μετά από θετικό κρούσμα - Αναμένονται αποτελέσματα από επαφές - ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός στο ΓΝ Πάφου μετά από θετικό κρούσμα - Αναμένονται αποτελέσματα από επαφές - ΒΙΝΤΕΟ

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε ασθενή του Γενικό Νοσοκομείου Πάφου, εντοπίστηκε με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Το συγκεκριμένο κρούσμα επιβεβαιώθηκε την προηγούμενη Κυριακή, όταν ένας από τους ασθενής που μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό στο τρίτο τεστ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Alpha, σήμερα (24/06), αναμένονται τα αποτελέσματα από τα τεστ που διενεργήθηκαν στους πέντε ασθενείς που νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα.

Την ίδια ώρα σε τεστ κορωνοϊού έχουν υποβληθεί και όλα τα μέλη του προσωπικού που αναμένονται και για αυτά σήμερα αποτελέσματα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Στα 6-9 τρισεκατομμύρια κ.π. υπολογίζεται η ποσότητα φυσικού αερίου στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αντιπροέδρου της ExxonMobil Τζον Άρντιλ, σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE