ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

40 χρόνια ΚΕΑΝΙΤΑ με συλλεκτική συσκευασία 1 λίτρου!

40 χρόνια ΚΕΑΝΙΤΑ με συλλεκτική συσκευασία 1 λίτρου!

Το αγαπημένο brand μικρών και μεγάλων ΚΕΑΝΙΤΑ, γίνεται φέτος 40 χρονών και γιορτάζει με πολλές εκπλήξεις! Στο πλαίσιο των εορτασμών η ΚΕΑΝΙΤΑ λανσάρει αυτό το καλοκαίρι τη συλλεκτική συσκευασία 1 λίτρου που θα κάνει όλους της τους φίλους να την αναζητούν «κάθε φορά»!

Οι συσκευασίες, η διανομή των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει σε όλα τα σημεία πώλησης, φέρουν τα διαχρονικά χρώματα του brand και το επετειακό λογότυπο το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα 40χρονά. Επιπλέον, οι εν λόγω συσκευασίες είναι κατασκευασμένες από υλικά φυτικής προέλευσης και πιο συγκεκριμένα κατά 83% από χαρτί, ενώ παράλληλα τα βιδωτά καπάκια είναι από ζαχαροκάλαμο, το οποίο προέρχεται επίσης από ένα φυσικό και ανανεώσιμο πόρο.

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της παιδικής ηλικίας όλων των Κυπρίων από το 1981 και έπειτα, η ΚΕΑΝΙΤΑ έχει εξελιχθεί και κατατάσσεται σήμερα ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα αμιγώς κυπριακά brands. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω του KEANITA Kids Club, το οποίο μετράει σήμερα χιλιάδες μέλη, η ΚΕΑΝΙΤΑ είναι δίπλα στα παιδιά σε όλες τους τις καθημερινές και πιο σημαντικές στιγμές, με συχνές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Η Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε με ενθουσιασμό: «Είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζουμε 40 χρόνια παρουσίας και επιτυχίας, η οποία ανήκει πρωτίστως στους χιλιάδες πιστούς ΚΕΑΝΙΤΟ-fans από όλη την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό. Η ΚΕΑΝΙΤΑ είναι ένα brand για το οποίο νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνια καθώς κατάφερε μέσα στις 4 δεκαετίες παρουσίας του να αναπτυχθεί σε κάτι περισσότερο από μια μάρκα και είναι πλέον μέσα στην καθημερινότητα και την κουλτούρας μας. Στέκεται πλάι στα παιδιά εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους, ενισχύοντας την ενσυνείδησή τους και προσφέροντας άπειρες στιγμές χαράς και διασκέδασης. Πέρα από τις συλλεκτικές συσκευασίες 1 λίτρου, σίγουρα να αναμένουν και άλλες πολλές εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top