ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λευκωσία: Νεκρός 31χρονος μέσα σε διαμέρισμα! Τον σκότωσαν τα ναρκωτικά

Λευκωσία: Νεκρός 31χρονος μέσα σε διαμέρισμα! Τον σκότωσαν τα ναρκωτικά

Κόκκινος συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στην Αστυνομία, μετά από πληροφορία για άντρα α οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του σε διαμέρισμα στην Λακατάμια και πιθανόν να ήταν νεκρός.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, ενώ στη σκηνή έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη. Η σκηνή αποκλείστηκε μετά την παραλαβή της σορού του 31χρονου και άρχισαν να λαμβάνονται οι πρώτες καταθέσεις, αλλά και ενδελεχής έρευνα στο σπίτι που βρέθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και την αυτοψία που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ο 31χρονος δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ή πληγές ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή.

Πάντως πληροφορίες κάνουν λόγο για συστηματικό χρήστη ναρκωτικών, ο οποίος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ειδικό ίδρυμα απεξάρτησης, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τη θεραπεία του με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί ο μεγάλος εθισμός του να τον οδηγήσει στο θάνατο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top