Ο Πούτιν βλέπει θετικά πρόταση για απευθείας διάλογο με ΕΕ, δήλωσε ο εκπρόσωπος Κρεμλίνου

Ο Πούτιν βλέπει θετικά πρόταση για απευθείας διάλογο με ΕΕ, δήλωσε ο εκπρόσωπος Κρεμλίνου

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, βλέπει θετικά την πρόταση Γερμανίας και Γαλλίας για έναν απευθείας διάλογο της Ρωσίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Αξιολογούμε την πρωτοβουλία θετικά. Ο πρόεδρος (της Ρωσίας Βλαντίμιρ) Πούτιν είναι υπέρ της δημιουργίας ενός μηχανισμού διαλόγου και επαφών μεταξύ Βρυξελλών και Μόσχας», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Αυτός ο διάλογος, θεωρεί ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, «πράγματι χρειάζεται και στις Βρυξέλλες και στη Μόσχα. Φυσικά, παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά την σύνοδο κορυφής, που αρχίζει σήμερα στις Βρυξέλλες και τις εκτιμήσεις εκείνες για τον εν δυνάμει αυτό διάλογο, που θα ακουσθούν εκεί», δήλωσε ο Πεσκόφ.

ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ-TASS-AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

LIVE: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που άρχισε στις 9:00 το πρωί, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE