Ο Πούτιν βλέπει θετικά πρόταση για απευθείας διάλογο με ΕΕ, δήλωσε ο εκπρόσωπος Κρεμλίνου

Ο Πούτιν βλέπει θετικά πρόταση για απευθείας διάλογο με ΕΕ, δήλωσε ο εκπρόσωπος Κρεμλίνου

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, βλέπει θετικά την πρόταση Γερμανίας και Γαλλίας για έναν απευθείας διάλογο της Ρωσίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Αξιολογούμε την πρωτοβουλία θετικά. Ο πρόεδρος (της Ρωσίας Βλαντίμιρ) Πούτιν είναι υπέρ της δημιουργίας ενός μηχανισμού διαλόγου και επαφών μεταξύ Βρυξελλών και Μόσχας», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Αυτός ο διάλογος, θεωρεί ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, «πράγματι χρειάζεται και στις Βρυξέλλες και στη Μόσχα. Φυσικά, παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά την σύνοδο κορυφής, που αρχίζει σήμερα στις Βρυξέλλες και τις εκτιμήσεις εκείνες για τον εν δυνάμει αυτό διάλογο, που θα ακουσθούν εκεί», δήλωσε ο Πεσκόφ.

ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ-TASS-AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE