To πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο ανοίγει τις πύλες του στη Σανγκάη

To πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο ανοίγει τις πύλες του στη Σανγκάη

To πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του, στην κορυφή του Πύργου της Σανγκάης, που δεσπόζει σε ύψος 632 μέτρων στην οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας.

Το πολυτελές ξενοδοχείο καταλαμβάνει λοιπόν τους τελευταίους ορόφους αυτού του ουρανοξύστη, που έχει 128 ορόφους και που είναι ο δεύτερος υψηλότερος του πλανήτη μετά τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα (828 μέτρα) στο Ντουμπάι.

Το "J Hotel", που άνοιξε επίσημα το περασμένο Σάββατο, ανήκει στον όμιλο Jin Jiang International Hotels, την πλειοψηφία του οποίου κατέχει το κινεζικό κράτος. Έχει 165 δωμάτια, ορισμένα εκ των οποίων διατίθενται σε ιλιγγιώδεις τιμές, όπως η ωραιότερη σουίτα με τους κρυστάλλινους πολυελαίους και τη σάουνα που κοστίζει 67.000 γουάν (8.660 ευρώ) η κράτηση το βράδυ του Σαββάτου.

Το εστιατόριο που βρίσκεται στον 120ό όροφο και η πισίνα στον 88ο περιλαμβάνονται στα σημαντικότερα αξιοθέατα αυτού του ξενοδοχείου, το άνοιγμα του οποίου καθυστέρησε λόγω της υγειονομικής κρίσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE