To πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο ανοίγει τις πύλες του στη Σανγκάη

To πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο ανοίγει τις πύλες του στη Σανγκάη

To πιο ψηλό ξενοδοχείο στον κόσμο άνοιξε τις πύλες του, στην κορυφή του Πύργου της Σανγκάης, που δεσπόζει σε ύψος 632 μέτρων στην οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας.

Το πολυτελές ξενοδοχείο καταλαμβάνει λοιπόν τους τελευταίους ορόφους αυτού του ουρανοξύστη, που έχει 128 ορόφους και που είναι ο δεύτερος υψηλότερος του πλανήτη μετά τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα (828 μέτρα) στο Ντουμπάι.

Το "J Hotel", που άνοιξε επίσημα το περασμένο Σάββατο, ανήκει στον όμιλο Jin Jiang International Hotels, την πλειοψηφία του οποίου κατέχει το κινεζικό κράτος. Έχει 165 δωμάτια, ορισμένα εκ των οποίων διατίθενται σε ιλιγγιώδεις τιμές, όπως η ωραιότερη σουίτα με τους κρυστάλλινους πολυελαίους και τη σάουνα που κοστίζει 67.000 γουάν (8.660 ευρώ) η κράτηση το βράδυ του Σαββάτου.

Το εστιατόριο που βρίσκεται στον 120ό όροφο και η πισίνα στον 88ο περιλαμβάνονται στα σημαντικότερα αξιοθέατα αυτού του ξενοδοχείου, το άνοιγμα του οποίου καθυστέρησε λόγω της υγειονομικής κρίσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE