Ερτουγρούλογλου: Λάθος να θεωρείται παρέμβαση η διαβούλευση με Τουρκία

Ερτουγρούλογλου: Λάθος να θεωρείται παρέμβαση η διαβούλευση με Τουρκία

Ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα σε τουρκοκυπριακό τηλεοπτικό σταθμό αναφερόμενος σε θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα είπε, σχετικά με το συνέδριο του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) που θα γίνει σύντομα ότι θα ήταν μεγάλο πλήγμα για το κόμμα αν γίνει ένα ανταγωνιστικό συνέδριο.


Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, είπε ότι θα ήταν καλύτερα «στο συνέδριο θα μην κατέλθουν πολλοί υποψήφιοι αλλά ένας» προσθέτοντας ότι «οι πολιτικές φιλοδοξίες οποιουδήποτε ατόμου δεν είναι μεγαλύτερες ούτε από το UBP, ούτε και από την τδβκ» όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.