ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν έχουν το Θεό τους! Συγκλονισμένη η Λεμεσός – Μια ιστορία βιασμού με θύμα την αδελφή του

Δεν έχουν το Θεό τους! Συγκλονισμένη η Λεμεσός – Μια ιστορία βιασμού με θύμα την αδελφή του

Ιστορία που χρήζει, αν μη τι άλλο, ψυχοθεραπείας!

Καταγγελία βιασμού διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού με θύμα 18χρονη, η οποία σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε  στην Αστυνομία, βιάστηκε και έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, από τον ίδιο τον ετεροθαλή αδελφό της. 

Συνένοχοι στην υπόθεση άλλα τρία πρόσωπα;

Σύμφωνα με την καταγγελία και τα όσα εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού, την Κυριακή, 17/5, καταγγέλθηκε από την 18χρονη, ότι ο ετεροθαλής αδελφός της ηλικίας 25 χρόνων, η 23χρονη αδελφή της, επίσης ετεροθαλής και μια φίλη τους 23χρόνων, την παρέλαβαν με το αυτοκίνητο ενός εκ των τριών, με σκοπό τη νυχτερινή έξοδο και διασκέδαση. 

Ολοκληρώνοντας την έξοδο τους, αντί να επιστρέψουν την 18χρονη στο σπίτι της, την κατέβασαν κοντά στην περιοχή Lady's Mile, όπου σύμφωνα με την καταγγελεία, ο 25χρονος ετεροθαλής αδελφός της την έγδυσε, την βίασε, την ξυλοκόπησε και την εγκατέλειψε. 

Το πρωί, οι ίδιοι επέστρεψαν στο σημείο όπου την εγκατέλειψαν, την παρέλαβαν και την μετέφεραν στην Άλασσα, όπου ακολούθησε το ίδιο ακριβώς σκηνικό. 

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης του περιστατικού, περισυνέλλεξε τεκμήρια και από τα δύο σημεία τα οποία αναφέρθηκαν στην καταγγελία. Οι τρεις αρνούνται οιανδήποτε ανάμιξη, ωστόσο η 18χρονη εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΔΩ:

Όσκαρ καλύτερου σεναρίου στη 18χρονη Λεμεσιανή πουκαταγγείλει βιασμό από τον ετεροθαλή αδελφό της; Ανατρέπονται οι ισχυρισμοί της

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top