Γυναίκα έκαψε το μηχανάκι του πρώην της για τον εκδικηθεί

Γυναίκα έκαψε το μηχανάκι του πρώην της για τον εκδικηθεί

Μπορεί μια 36χρονη γυναίκα από την Ταϊλάνδη να ήθελε να γίνει και πάλι ζευγάρι με τον πρώην της, όμως ο άνδρας μάλλον δεν είχε την ίδια… διάθεση, με αποτέλεσμα αυτή να το πάρει βαριά και να ψάξει για εκδίκηση.


Τι έκανε; Πήρε μια ποσότητα βενζίνης και αποφάσισε να κάψει το μηχανάκι του, το οποίο μάλιστα του είχε αγοράσει αυτή ως δώρο όσο ήταν μαζί και κόστισε 31.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πήραν αμέσως το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου και βρήκαν την πρωταγωνίστρια του περιστατικού, ενώ κατά την διάρκεια του εμπρησμού καταστράφηκαν έξι ακόμα μηχανές.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE