ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αύξηση νοσηλευόμενων - 30 σε σοβαρή κατάσταση

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αύξηση νοσηλευόμενων - 30 σε σοβαρή κατάσταση

Με το ποσοστό των θετικών περιστατικών να βρίσκεται και σήμερα πάνω από το όριο ασφαλείας ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας 882 (ποσοστό θετικότητας: 1,42%) νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο για το τελευταίο 24ωρο.

Η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι:

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 117 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 30 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 30 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 12 είναι διασωληνωμένοι, ο ένας νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 17 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Νοσηλευτήριο

Θάλαμος

Αριθμός Ασθενών

Αμμοχώστου

(38 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

32

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

6

Λευκωσίας

(36 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

18

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

5

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

13 (1 εκτός αναπνευστήρα)

Λεμεσού

(39 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

33

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

6

Μακάρειο

(4 ασθενής)

Θάλαμος COVID

4

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE