ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αύξηση νοσηλευόμενων - 30 σε σοβαρή κατάσταση

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αύξηση νοσηλευόμενων - 30 σε σοβαρή κατάσταση

Με το ποσοστό των θετικών περιστατικών να βρίσκεται και σήμερα πάνω από το όριο ασφαλείας ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας 882 (ποσοστό θετικότητας: 1,42%) νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο για το τελευταίο 24ωρο.

Η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι:

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 117 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 30 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 30 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 12 είναι διασωληνωμένοι, ο ένας νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 17 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Νοσηλευτήριο

Θάλαμος

Αριθμός Ασθενών

Αμμοχώστου

(38 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

32

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

6

Λευκωσίας

(36 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

18

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

5

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

13 (1 εκτός αναπνευστήρα)

Λεμεσού

(39 ασθενείς)

Θάλαμος COVID

33

Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

6

Μακάρειο

(4 ασθενής)

Θάλαμος COVID

4

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE