ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μίλησε» το DNA – Ο Μιχάλης Ανάσταση ο νεκρός που γάζωσαν και έκαψαν στην Ξυλοφάγου

«Μίλησε» το DNA – Ο Μιχάλης Ανάσταση ο νεκρός που γάζωσαν και έκαψαν στην Ξυλοφάγου

Στον Μιχάλη Αναστάση, 39 χρόνων, επιχειρηματία από τη Ξυλοφάγου, ανήκει το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο 16 Μαΐου, στο φλεγόμενο αυτοκίνητο στην Ξυλοφάγου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων σε δείγμα γενετικού υλικού DNA που έγιναν στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, τα αποτελέσματα λήφθηκαν από το Ινστιτούτο τη Δευτέρα και κατέδειξαν ότι το πτώμα ανήκει στον Μιχάλη Αναστάση.

Εν τω μεταξύ αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων οι οποίες αναμένεται να καταδείξουν κατά πόσον ο Αναστάση  ήταν ζωντανός όταν πυρπολήθηκε το αυτοκίνητο του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας των Βάσεων για εντοπισμό των ατόμων που φαίνεται να σκότωσαν τον Αναστάση και στη συνέχεια τον έκαψαν στο αυτοκίνητο του, επικεντρώνονται στις επαγγελματικές σχέσεις και διασυνδέσεις του 39χρονου.

Η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από διάφορα άτομα και αναμένεται ότι μετά την ολοκλήρωσή τους θα κληθούν συγκεκριμένα πρόσωπα για ανακρίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 09.40 το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαϊου λήφθηκε πληροφορία για φλεγόμενο όχημα σε χωματόδρομο πλησίον της αερογέφυρας παρά την έξοδο Ξυλοφάγου. Επί τόπου μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, δεδομένου ότι η περιοχή βρίσκεται υπό τη δικαιοδοσία της.

Όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά εντοπίστηκε απανθρακωμένο ένα πτώμα. Οι έρευνες της Αστυνομίας των Βάσεων σε συνεργασία με την Αστυνομία της Δημοκρατίας κατέδειξαν ότι το πυρπολημένο όχημα ανήκε σε 69χρονη από το Φρέναρος και πως το αυτοκίνητο χρησιμοποιείτο από τους  γιους της, από τους οποίους ο 39χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η νεκροτομή επί της σορού του Αναστάση που διενήργησε στο νεκροτομείο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου, που κλήθηκε από την Ελλάδα, κατέδειξε πως ο 39χρονος σκοτώθηκε με δύο σφαίρες, μία στο στήθος και μία στο κεφάλι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top